De vakantieperiode breekt aan, dat betekend veel klussen. Of toch niet? Het is en blijft een rare periode. Veelal de klussen die doorgaan zijn gedoogd. Officieel mag er geen live entertainment zijn, maar is een DJ wel live entertainment? De een vind van wel, de ander knijpt de ogen dicht. De ene kroeg doet het, de andere denkt laten we maar geen risico nemen. En dan ook nog eens de tijden. Veelal vanaf 19.00 uur tot 23.45 uur. Want daarna moet alles leeg zijn. En je mag natuurlijk alleen maar zitten.

Ik zelf heb wel wat klussen zo nu en dan, zittend publiek, vaak in de stand om te borrelen, met een kaasplankje erbij. Sfeer? Nee ik vind niet echt dat je de sfeer kan creëren die ik als DJ normaliter wegzet. Je merkt ook dat mensen meer geneigd zijn om gezellig te gaan kletsen, ze mogen immers toch niet dansen. In sommige kroegen hebben ze er lak aan en gaat de dansvloer gewoon los. Ook daarin is veel onduidelijkheid, de ene locatie heeft nog nooit controle gehad, de ander die heeft elke week controle.

Dat controle dingetje is ook wel iets. Ik heb zelf meegemaakt dat een agent aangaf er helemaal klaar mee te zijn. Terwijl op een plek verderop strenge controle was, en zelfs een kroeg moest sluiten voor 7 dagen omdat er nog iemand op terras zat na 00.00 uur. Ik merk wel dat de meeste er klaar mee zijn, de regeltjes die elke keer veranderen, of niet duidelijk zijn. advanced systemcare ultimate 12 라이센스

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de laaste ontwikkelingen in de DJ wereld

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Naam:
E-mail adres:
 

YES! Welkom bij de DJVault email familie!