Verlossing, misschien wel het mooiste woord wat we de afgelopen dagen gehoord hebben. Eindelijk de versoepelingen die we graag horen. Weer los mogen, weer vooruit kunnen. Ook voor mij betekend dit weer een afsluiting van een hoofdstuk waar we allemaal nooit van gedacht zouden hebben, dat dit zoveel impact zou gaan hebben.

Baan naast draaien
Voor velen is het een moeilijke combinatie, maar de meeste hebben er wel voor gekozen om een baan te nemen naast zijn of haar carriere als DJ of artiest. Logisch ook gezien de onzekere tijd waarin we gezeten hebben. Ik zelf heb er ook voor gekozen om een vaste baan te hebben, gelukkig wel al deels voor de corona periode. Achteraf heel blij hiermee, want zonder deze baan was het een zware tijd geweest. Ik hoor genoeg artiesten om mij heen die lang thuis hebben gezeten, eigenlijk alles wat je hebt opgebouwd ineens weg.

Opgang komen
Langzaam gaan we terug naar het normale leven, althans zo word ons verteld. Ik wil dit nog wel even afwachten, pas als we echt op 1 September zijn en alles weer draait zoals het ooit heeft gedaan, krijg ik vertrouwen in alles. Tot die tijd laat ik het allemaal een beetje op zijn beloop. Laten we het hopen voor alle mensen in deze wereld, die een eigen bedrijf hebben. Zodat we aankomend jaar allemaal weer geld kunnen verdienen en kunnen opbouwen. Ik zie wel dat iedereen weer wat positiviteit krijgt, dat is fijn om te zien.

Testen voor toegang
Testen voor toegang, ik ben er nog een beetje skeptisch over. Waarom? Omdat er voor mijn gevoel niet echt een goede strategie in zit. Daarbij is het ook een beetje een wassen neus voor mijn gevoel. Als mensen willen frauderen gaat dit relatief makkelijk. Niet dat je dit moet willen, maar mensen kunnen het wel. Daarbij zie ik niet gebeuren dat iedereen elke week wil testen om naar de kroeg of club te kunnen. Hiervoor moet je toch tijd uit trekken. Een voordeel wel is dat je ook in de avond nog kunt testen, maarja, hoelang moet je wachten op de uitslag? Ik hoop dat dit snel voorbij gaat, en dat we gewoon los kunnen.

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de laaste ontwikkelingen in de DJ wereld

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Naam:
E-mail adres:
 

YES! Welkom bij de DJVault email familie!