Het eerste weekend

dat was iets, het eerste weekend. Hoe hebben we dit ervaren? Bijzonder vooral. We mochten weer los, we mochten weer open. En wat is dat fijn. Je merkt dat iedereen er aan toe is. Mensen willen weer feesten, willen weer genieten. De meeste horecazaken hadden dan ook een goed weekend achter de rug. We konden weer een beetje terug naar het oude normaal zoals we gewend waren.

Testen

Dat is wel een dingetje, testen. Elke keer opnieuw naar een teststraat alvorens je terecht kan in de horeca zonder beperkingen. Iets waar niet iedereen op zit te wachten, vooral niet als je het structureel moet blijven volhouden totdat je gevaccineerd bent. Ik hoop oprecht dat mensen dit wel blijven volhouden. Puur om het feit omdat de horeca al zo’n klap heeft gehad, en zo kunnen we toch de horeca weer een beetje steunen en langzaam stapje voor stapje verder. Het testen is trouwens ook vrij simpel, je maakt een afspraak, en kort daarna kan je al terecht. Tevens krijg je ook vrij snel de uitslag. internet download manager şifreleri

September

Er worden nu al speculaties gegeven waar in de angst is dat straks de lockdown weer terug komt. Ik ben van mening dat we positief moeten blijven en hopen dat dit niet gebeurd. Laten we allemaal positief zijn en gewoon het beste er van maken, hopelijk slaat de vaccinatie aan en kunnen we snel weer helemaal terug naar het oude.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de laaste ontwikkelingen in de DJ wereld

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Naam:
E-mail adres:
 

YES! Welkom bij de DJVault email familie!